דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות עם פירורי לחם
עיקרית טעימה וקלה לארוחת הצהריים
  • 1 את כל מצרכי הקציצות לערבב היטב בקערה.
  • 2 להכין עיגולים (קציצות) בידיים ולהכניס למקרר לחצי שעה (לא חובה, אך כך הבשר סופח את הטעמים וגם שומר על צורתו היפה בטיגון).
  • 3 לטבול כל קציצה בביצה, לצפות בפירורי לחם מוזהבים ולטגן משני הצדדים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש בתוספת פירה/צ`יפס וסלט.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 23.9% 51.3% 23.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב