דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי הודו אדום
צלי הודו טעים בתנור
  • 1 להפשיר את גוש הבשר.
  • 2 לערבב את השמן עם כל התבלינים, למרוח על הבשר, לעסות היטב מכל הצדדים, לכסות עם נייר נצמד ולהניח בצד במשך כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 להעביר את גוש בשר ההודו למחבת פסים ולצרוב את הבשר במשך כ- 2 דקות מכל צד.
  • 4 לחתוך את כל הירקות לקוביות שוות, להוסיף את התבלינים ולהעביר
  • למחבת לטיגון תוך כדי ערבוב למשך כ- 10 דקות.
  • 5 להניח את הבשר על תבנית פיירקס, לפזר את הירקות מסביב, לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות במשך כ- 45 דקות או עד שמוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 17.5% 60.3% 18.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב