דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה הודו
שווארמה הודו ביתית טעימה להפליא
  • 1 בקערה מערבבים את השמן עם התבלינים, מוסיפים את חתיכות בשר ההודו (לאחר ששטפנו אותן) ומערבבים היטב. משהים כשעה במקרר לספיגת טעמים.
  • 2 מעבירים את השווארמה המתובלנת לתבנית יציקה או לתבנית התנור, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות. תחילה אופים כ- 20 דקות מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף (הבשר מגיר נוזלים ומתבשל במיצים של עצמו), לאחר מכן מורידים את הכיסוי, הופכים את הבשר וממשיכים לאפות כ- 20 דקות עד להזהבה (את הרוטב שנוצר שומרים).
  • 3 מוציאים את השווארמה, מצננים מעט ופורסים לרצועות דקות של שווארמה.
  • 4 בסיר רחב מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה (תוך כדי מוסיפים את שומן הכבש), מוסיפים את רצועות ההודו ומזהיבים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות.
  • 5 מוסיפים את הרוטב ששמרנו, מערבבים עוד כ- 2 דקות ומוכן. מתקבלת יופי של מנת שווארמה הודו טעימה - את הפיתה כבר הכנתם? מתכון ללאפה עיראקית תוכלו למצוא ממש כאן באתר!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 29.3% 63.3% 6.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב