דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ
  • גזר - יחידה גדולה ללא קליפה (238 גרם)
    חתוך לקוביות קטנות
  • פלפל אדום - יחידה גדולה (289 גרם)
    חתוך לרצועות
  • ברוקולי - יחידה בינונית (354 גרם)
    חתוך לפרחים + הגזעים
  • פטריות - 5 גדלים ממוצעים - סה"כ (125 גרם)
    שמפיניון לבנות חתוכות לקוביות
  • שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    כתית מעולה
  • רוטב סויה ללא גלוטן - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • אבקת שום - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • אבקת קארי - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • צ`ילי גרוס - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ ירקות בסויה, צ`ילי ושום
אין על ירקות מוקפצים בתיבול טעים
  • 1 מקפיצים את כל הירקות במחבת גדולה עם שמן הזית. ממשיכים לטגן עד שהירקות מתרככים מעט ומשחימים (כרבע שעה).
  • 2 מוסיפים את רוטב הסויה והתבלינים למחבת, ומקפיצים עם הירקות.
  • 3 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 4 אפשר להגיש את המוקפץ החם על מצע של אורז לבן או פסטה, אפשר למלא איתו דפי אורז ואפשר לצרף אותו לכל מנה אחרת אהובה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 20.2% 11.3% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב