דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה שמרים עם גבינות מלוחות ותבלינים
אין על בצק שמרים ממולא גבינות
  • 1 למיקסר עם וו לישה מכניסים את השמרים, החלב, החומץה, סוכר והביצה, ומערבבים כדקה עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 2 תוך כדי ערבוב מוסיפים את המלח והחמאה המומסת, ומערבבים להטמעה.
  • 3 מוסיפים חצי מכמות הקמח ומערבבים. הבלילה תהיה מאוד מיימית וזה בסדר בשלב הזה.
  • 4 מוסיפים את החצי השני של הקמח ולשים הכל עד שהבצק הופך לבצק אחיד. ממשיכים ללוש בעזרת המיקסר (או ידנית) עוד 5-7 דקות עד שהבצק חלק ומעט דביק.
  • 5 משמנים קערה בעזרת ספריי שמן, מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה.
  • 6 בינתיים מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 7 לאחר מכן, מועכים את הבצק בעזרת הידיים כדי להוציא את האוויר שבתוכו. מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט למלבן בגודל 60X40.
  • 8 מורחים את הביצה על כל שטח הפנים של הבצק.
  • 9 מפזרים בנדיבות את הגבינות, לאחר מכן את התבלינים ובסיום את המלח האטלנטי.
  • 10 מגלגלים את הבצק מצידו הארוך. מדי פעם מותחים את הבצק כדי לוודא שהגלגול יהיה הדוק.
  • 11 חותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים בתבנית שקעים משומנת.
  • 12 אופים בתנור למשך 25-30 דקות או עד שהמאפים קיבלו צבע חום כהה.
  • 13 מצננים וטורפים - בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשנות את כמויות וסוגי הגבינות והתבלינים כרצונכם.

הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי הגרוס החריף. זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 22.6% 21% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב