דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ ירקות עם אטריות שעועית אדזוקי
תבשיל אטריות משעועית אדזוקי
  • 1 לקצוץ את הפטריות, לחתוך את הפלפל הצהוב לקוביות ולחתוך לקוביות גם את הברוקולי (כולל הגזעים).
  • 2 מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים אליו את הפטריות, הפלפל הצהוב והברוקולי. מטגנים ומקפיצים את הירקות כ- 5 דקות ומוסיפים את אגוזי הקשיו.
  • 3 מניחים את אטריות שעועית האדזוקי במים רותחים ומביאים לרתיחה. לאחר בישול של כ- 2 דקות מכבים את האש (זהירות לא לבשל את האטריות יותר מדי, הן צריכות להישאר נגיסות מעט).
  • 4 מתבלים את הירקות שבמחבת ומוסיפים אליהם את האטריות המבושלות, מערבבים הכל יחד למיזוג טעמים ומעבירים לכלי הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.9% 18.8% 21.9% 41.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב