דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מוקפץ ירקות עם אטריות שעועית אדזוקי
מוקפץ ירקות עם אטריות שעועית אדזוקי
תבשיל אטריות משעועית אדזוקי

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הפטריות, לחתוך את הפלפל הצהוב לקוביות ולחתוך לקוביות גם את הברוקולי (כולל הגזעים).
  • 2 מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים אליו את הפטריות, הפלפל הצהוב והברוקולי. מטגנים ומקפיצים את הירקות כ- 5 דקות ומוסיפים את אגוזי הקשיו.
  • 3 מניחים את אטריות שעועית האדזוקי במים רותחים ומביאים לרתיחה. לאחר בישול של כ- 2 דקות מכבים את האש (זהירות לא לבשל את האטריות יותר מדי, הן צריכות להישאר נגיסות מעט).
  • 4 מתבלים את הירקות שבמחבת ומוסיפים אליהם את האטריות המבושלות, מערבבים הכל יחד למיזוג טעמים ומעבירים לכלי הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)256110
חלבונים (גרם)14.14 6.08
פחמימות (גרם)2712
מתוכן סוכרים (גרם)2.7 1.16
שומנים (גרם)12.15 5.22
מתוכם שומן רווי (גרם)1.75 0.75
נתרן (מ"ג)188.881.11
סיבים תזונתיים (גרם)11.54 4.96
מים (גרם)170.4673.24
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)72.8631.31
ויטמין B (מ"ג)6.032.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.12
ויטמין B3 (מ"ג)3.331.43
ויטמין B5 (מ"ג)1.820.78
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)119.1451.19
ויטמין C (מ"ג)145.8562.66
ויטמין D (מק"ג)0.280.12
ויטמין E (מ"ג)1.360.58
ויטמין K (מק"ג)127.6454.84
סידן (מ"ג)47.0420.21
ברזל (מ"ג)2.260.97
מגנזיום (מ"ג)52.6722.63
זרחן (מ"ג)160.9469.15
אבץ (מ"ג)1.370.59
אשלגן (מ"ג)596.92256.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.840.36
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.730.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.830.78
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.790.77

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.9% 18.8% 21.9% 41.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.41 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.