דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת אפרסמון
מעדן לחובבי פרי האפרסמון
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר תוך כדי ערבוב קל ותנועות קיפול (שימו לב: יש להשתמש ב- 2 כוסות אפרסמונים רכים ומעוכים ובעוד אפרסמון אחד חתוך לקוביות).
  • 3 לשמן ולקמח תבנית עגולה (או כל תבנית אחרת).
  • 4 להעביר את התערובת לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26 (או כל תבנית אחרת - אפשר גם תבנית פיירקס מלבנית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 29.9% 8% 56.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב