דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת סולת ותפוחים
  • 1 בקערה שמים את התפוחים המגורדים, החלמונים, סוכר הוניל, השמן, הקמח, הסולת, אבקת האפייה ומיץ התפוזים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 2 טורפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 3 מבליעים את הקצף בעיסה בתנועות עטיפה.
  • 4 שופכים את התערובת לתבנית קוטר 26 או מרובעת ואופים בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 5 זורים אבקת סוכר על העוגה ומגישים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 19.7% 8.6% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב