דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסמבוסקים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סמבוסק גבינות וזעתר
סמבוסק גבינות טעים עם זעתר
  • 1 מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר יחד, יוצרים גומה ומוסיפים את הדבש, שמן הזית (לאחר שערבבנו בהם את עלי הזעתר המיובשים) והמים הפושרים בהדרגה. מוסיפים את המלח וממשכים ללוש עד שנוצר בצק רך אך לא דביק.
  • 2 לאחר התפחה של כשעה מחלקים את הבצק ל- 14 כדורים, מכסים ומשהים כרבע שעה.
  • 3 מרדדים כל כדור לעלה דק, ממלאים בכף ממלית הגבינות (לאחר שערבבנו את הגבינות עם הביצה) וסוגרים לצורה של חצי סהר (אפשר להמשיך להדק בעזרת מזלג או פשוט לקפל למעין צורת בורג).
  • 4 מניחים על נייר אפייה מעט משומן ומשהים כרבע שעה. מורחים ביצה טרופה מעורבבת עם חצי כף שמן זית ומפזרים מעל שומשום וזעתר.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180-190 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הזעתר המיובשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 17.3% 23.6% 58.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב