דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות כרובית מטוגנות
  • 1 לבשל את חצי הכרובית במים ומלח עד להתרככות ולסנן היטב.
  • 2 למעוך את הכרובית עם מזלג, להוסיף את המלח, הפלפל הלבן, פירורי הלחם והביצים, ולערבב היטב (במידה והתערובת לא יציבה מספיק - להוסיף יותר פירורי לחם כדי שהלביבות לא תתפרקנה בטיגון).
  • 3 לחמם את השמן במחבת ובינתיים ליצור לביבות מהתערובת.
  • 4 לטגן את הלביבות עד להזהבה ולהוציא לנייר סופג.
  • 5 להגיש לביבות כרובית חמות וטעימות עם סלט ירקות ופרוסת לחם.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עוד ירקות כמו תפוח אדמה, קישוא, גזר וכדומה. אני אוהבת את זה "נקי" - רק כרובית.

הערך התזונתי לא כולל את מלח בישול הכרובית. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בלביבות לאחר הטיגון. ייתכן ויהיה צורך להשתמש ביותר שמן. הלביבות האלו יצאו לי בטעות כיוון שבישלתי יותר מדי את הכרובית. לקחתי צ`אנס והתברר שהצלחתי - יצאו טעימות וגם הילדים אהבו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 36.7% 18% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב