דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה אורז עם כרישה ופטריות
פסטה מאורז לארוחת הצהריים
  • 1 במחבת גדולה ורחבה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכרישה והפטריות עד לריכוך (כ- 10 דקות).
  • 2 מוסיפים למחבת את התבלינים ועשבי התיבול, ומבשלים עם מכסה על אש נמוכה למשך כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3 במקביל מבשלים את הפסטה בסיר נפרד עם הרבה מים וכפית מלח עד שהיא מוכנה לאכילה (נגיסה - אל דנטה, אך לא רכה מדי), מסננים ומוסיפים אותה מיד למחבת.
  • 4 מערבבים הכל יחד ומבשלים עוד 5 דקות על אש נמוכה (מערבבים מדי פעם).
  • 5 מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום הפטרוזיליה, השמיר והכוסברה הטריים ניתן להשתמש במיובשים (1/2 כפית מכל אחד מהם). במקום העלים מענף הסלרי ניתן להשתמש בעלי סלרי מיובשים גם כן לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 16.5% 8.1% 72.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב