דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה עם ג`לי ופטל
עוגה קלה שילדים אוהבים
  • 1 בקערה אחת להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 בקערה שנייה לערבב בעדינות את שאר המצרכים (לא לשכוח את החלמונים).
  • 3 להוסיף את הקצף אל תערובת הגבינה בתנועות עטיפה.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה עגולה ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 5 להמשיך לאפות בחום של 150 מעלות למשך כ- 50 דקות נוספות (רצוי להניח בתחתית התנור מגש עם מים במהלך האפייה, ולהשאיר את העוגה בתנור סגור עד שהיא מתקררת למשך כשעה לפחות).
  • 6 להכין את הג`לי בטעם פטל לפי ההוראות, להוסיף את הפטל הקפוא, לחכות עד שהג`לי מתקרר מעט ולמזוג על העוגה.
  • 7 לשמור במקרר ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 15.5% 18.6% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב