דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגה קלה שילדים אוהבים

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה אחת להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 בקערה שנייה לערבב בעדינות את שאר המצרכים (לא לשכוח את החלמונים).
  • 3 להוסיף את הקצף אל תערובת הגבינה בתנועות עטיפה.
  • 4 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה עגולה ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 5 להמשיך לאפות בחום של 150 מעלות למשך כ- 50 דקות נוספות (רצוי להניח בתחתית התנור מגש עם מים במהלך האפייה, ולהשאיר את העוגה בתנור סגור עד שהיא מתקררת למשך כשעה לפחות).
  • 6 להכין את הג`לי בטעם פטל לפי ההוראות, להוסיף את הפטל הקפוא, לחכות עד שהג`לי מתקרר מעט ולמזוג על העוגה.
  • 7 לשמור במקרר ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)209184
חלבונים (גרם)8.37 7.38
פחמימות (גרם)2925
מתוכן סוכרים (גרם)17.42 15.36
שומנים (גרם)6.99 6.16
מתוכם שומן רווי (גרם)2.96 2.61
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)101.89 89.82
נתרן (מ"ג)178.03156.94
סיבים תזונתיים (גרם)1.02 0.9
מים (גרם)30.326.71
ויטמין A (מק"ג)41.0636.19
ויטמין B (מ"ג)0.730.65
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.430.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.6312.9
ויטמין B12 (מק"ג)0.230.2
ויטמין C (מ"ג)3.523.1
ויטמין D (מק"ג)0.520.46
ויטמין E (מ"ג)0.380.33
ויטמין K (מק"ג)1.050.93
סידן (מ"ג)67.6159.6
ברזל (מ"ג)0.540.47
מגנזיום (מ"ג)5.845.15
זרחן (מ"ג)54.1447.72
אבץ (מ"ג)0.380.34
אשלגן (מ"ג)54.748.22
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.530.47
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.430.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.940.83
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.880.77

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 15.5% 18.6% 63.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.