דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מצה מטוגנת עם בשר
מצה מטוגנת במילוי בשר כמו בורקס
  • 1 מרטיבים את המצות ומניחים בצלחת בצד על מנת לתת למצה לספוג את המים ולהתרכך.
  • 2 מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה. מוסיפים את שיני השום הקצוצות לעוד השחמה קלה.
  • 3 מוסיפים את הבשר הטחון וכל התבלינים, מערבבים, מפוררים את הבשר עם כף עץ ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו לאפור.
  • 4 לוקחים מצה ומסדרים פס ממלית הבשר, מקפלים מעט את הצדדים של המצה על מנת שהבשר לא ייצא מהצדדים ומגלגלים.
  • 5 טובלים את המצה המגולגלת בביצה הטרופה ומטגנים בשמן (ראו מידע נוסף) עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת במצות המטוגנות לאחר הטיגון. ייתכן שימוש רב יותר בשמן לטיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 15.7% 27.3% 52.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב