דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (כ- 10 שבלולים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שבלולי תרד וגבינה מבצק פילאס
מאפים טעימים מבצק פילאס
  • 1 לערבב יחד את כל מצרכי המלית. אני השתמשתי בגבינה גרוזינית - ניתן להשתמש בגבינת חמד, גבינת מוצרלה או כל גבינה קשה אחרת שנמסה.
  • 2 לחתוך את הבצק למלבנים באורך של כ- 10 ס"מ.
  • 3 לשים מהמלית בקצה המלבן ולהשאיר את הדפנות ללא מילוי.
  • 4 לקפל את הדפנות, לגלגל לרולדה ואז לשבלולים.
  • 5 להניח את השבלולים בתבנית עם נייר אפייה, למרוח עליהם ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.
  • 6 לחמם את התנור מראש לחום של 190 מעלות טורבו ולאפות את השבלולים למשך כ- 25 דקות עד להזהבה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם נשארת לכם מעט מהמלית ניתן להכין מאפינס (זה מה שאני עשיתי).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 35.7% 18.1% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב