דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 406 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בשר עם פירות יבשים
מנת בשר עיקרית חגיגית במיוחד
  • 1 לצרוב את הבשר (ללא שמן) על מחבת פסים למשך כ- 2 דקות מכל צד.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן בסיר שטוח, להניח את הבשר מעל הבצל, להוסיף את כל התבלינים עם היין האדום והמים, ולבשל על להבה נמוכה למשך כשעה וחצי או עד להתרככות.
  • 3 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את השום, הפירות היבשים (סה"כ 500 גרם), התבלינים והיין האדום, ולבשל תוך כדי ערבוב למשך כ- 20 דקות או עד שהפירות היבשים מתרככים (במקרה הצורך להוסיף כ- 1/4 כוס מים).
  • 4 להניח את צלי הבשר על כלי הגשה ולפזר את הפירות היבשים מסביב.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי ועלי הדפנה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 15.7% 33.9% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב