דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סירות תפוחי אדמה ובטטה במילוי קבב על מצע טחינה
שילוב מושלם של טעמים
  • 1 מרתיחים את תפוחי האדמה והבטטות לחצי בישול.
  • 2 מוציאים, פורסים באמצע לרוחב, בעזרת כף מוציאים מעט מ"הבטן" של תפוחי האדמה והבטטות ויוצרים מעין "סירות".
  • 3 מערבבים את כל מצרכי הקבב וממלאים את תפוחי האדמה והבטטות בתערובת הבשר.
  • 4 מפזרים מעל מעט מלח, פלפל שחור ושמן זית.
  • 5 מכניסים לתנור חם (200 מעלות טורבו) לאפייה למשך כחצי שעה מכוסה בנייר כסף ועוד 5-10 דקות ללא כיסוי.
  • 6 מגישים על מצע טחינה (מערבבים ביחד את כל מצרכי הטחינה) ומתענגים!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 22.5% 27.1% 44.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב