דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות שעועית עם פטריות ועשבי תיבול
גם טבעוני וגם ללא גלוטן
  • 1 מחממים במחבת רחבה מעט שמן זית ומטגנים את הכרישה עד לריכוך. מוסיפים את הפטריות, השום ועשבי התיבול, וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהכל רך.
  • 2 מניחים בקערה חבילת אטריות שעועית שקופות, מכסים במים רותחים, מחכים כמה דקות ומסננים (אלו אטריות ללא בישול, רק השרייה במים רותחים).
  • 3 מעבירים למחבת עם הפטריות ומערבבים הכל יחד.
  • 4 ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, ומעבירים לצלחות הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם השריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 10.9% 2.9% 83.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב