דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (20-25 טיגוניות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טיגוניות ברוטב מייפל
תיזהרו שלא להתמכר
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק, ללוש כדקה עד שכל המצרכים מתאחדים היטב לבצק רך ועדין. אם והיה שהבצק רך מאוד - אפשר להוסיף מעט קמח.
  • 2 ליצור כדורים בגודל אגוז (להכין קודם את כל הכדורים ולהניח על מגש).
  • 3 לטגן בשמן עמוק עד להשחמה (ראו הערה לגבי כמות השמן, הטיגון מהיר מאוד). לאחר הטיגון להניח על נייר אפייה, לקרר ולהעביר לכלי הגשה.
  • 4 רק לפני ההגשה למזוג מעל סירופ מייפל ולפזר סוכריות צבעוניות.
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגוניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 34.7% 7.2% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב