דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 215 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דגים על האש
  • 1 משמנים את הדג בשמן, מפזרים עליו פלפל גרוס משני הצדדים.
  • 2 מניחים את הטימין על הגריל החם ועליו מניחים את הדגים למשך כ- 5 דקות (להשתדל לא להזיז אותו על מנת שלא יתפרק). לאחר כ- 5 דקות מנסים להפוך - אם הדג עדיין דבוק לרשת, מחכים עוד דקה ומנסים להפוך שוב. כשהגיע הזמן להפוך, הדג נפרד בקלות מהרשת. 3. צולים כ- 5 דקות נוספות, שוב על 2 גבעולי טימין חדשים.
  • 4 כדי לבדוק האם הדג מוכן - מבצעים חתך קטן במרכז הדג ובודקים האם גם הבשר שקרוב לאידרה ("עמוד השידרה" של הדג) החליף צבע. אם כן - הדג מוכן. אין צורך לצלות אותו יותר מדי, על מנת שלא יתייבש.
  • 5 את הדגים מגישים בליווי חצי לימון.
  • 6 בכוונה אינני משתמש במלח במתכונים, משום שעדיף להימנע ככל הניתן מתוספת של מלח לתפריט שלנו, כדי לשמור על בריאות תקינה. מי שמרגיש שהוא ממש חייב, שיוסיף לעצמו בצלחת.
  • 7 יום עצמאות שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הבס בדגי בורי, דניס, מוסר וכו` או סטייק של דג גדול כדוגמת סלמון.

לדאוג שהדג נקי מקשקשים ומחלקים פנימיים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 17% 79.1% 2.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב