מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 723 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נודלס צמחוני וקל להכנה
- 1 להרתיח את המים בסיר ולהוסיף את הנודלס לבישול במשך 5 דקות ולאחר מכן מסננים ושוטפים את הנודלס במים קרים.
- 2 מחממים את השמן בווק ומוסיפים את 3 שיני השום.
- 3 לאחר הזהבה מוסיפים את הכרוב, פטריות השמפיניון, הגזרים (חתוכים לרצועות דקות) והבצל החתוך לעיגולים עבים.
- 4 מוסיפים את הרוטב והנודלס תוך כדי ערבוב, מקפיצים יחד עוד 2 דקות ומורידים מהאש.
- 5 להוסיף מעל את הבוטנים (מרוסקים) ולהגיש חם חם.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן להוסיף רוטב טריאקי או צ`ילי מתוק לאחר ההכנה. ניתן להחליף את הבוטנים בבוטנים קלויים ומומלחים.
ציוד נדרש: מחבת ווק.
יש להשתמש במחבת ווק פתוח ולא בסיר עם מכסה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
23.8% |
17.9% |
49.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב