דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטייה במילוי אנטריקוט
ארוחת צהריים טעימה, קלה ומהירה
  • 1 לחמם את השמן במחבת ולהקפיץ את רצועות הבצל והאנטריקוט מס` דקות.
  • 2 להוסיף את המלח הגס, הפלפל השחור הגרוס והמייפל, ולהמשיך לטגן עד לספיגת הנוזלים.
  • 3 למלא את הטורטייה במלית האנטריקוט, לקפל את השוליים כלפי פנים ולגלגל.
  • 4 להדביק עם "דבק" (קמח בערבוב מים) כדי שהטורטיה לא תיפתח, לטבול בביצה טרופה, לצפות בפירורי לחם ולטגן במעט שמן עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגשה עם פטרוזיליה טרייה ורוטב פטריות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 27.1% 25.3% 46.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב