דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל היחידה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת לימון עם פירות יבשים
שילוב מצוין של חמוץ-מתוק בעוגה
  • 1 להפריד כ- 3 כפות מתערובת הפירות היבשים עבור קישוט העוגה.
  • 2 לבחוש את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 3 להוסיף בהדרגה את שאר מצרכי תערובת העוגה ולהעביר לתבנית אפייה משומנת ומקומחת היטב.
  • 4 לפזר על גבי התערובת את הפירות היבשים ששמרנו בצד, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 לבשל את מצרכי הסירופ כ- 5 דקות ולמזוג על העוגה בעודה חמה (לא חובה, אם כי העוגה הזו איננה רטובה).
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש באילו פירות יבשים שאוהבים.

הערך התזונתי לא כולל את הפירות היבשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 18% 6.8% 75.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב