דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שיפודי גבינה
שיפודי גבינה אפויים
  • 1 לערבב את הגבינה, הביצה, פירורי הפנקו, המלח והפלפל הלבן.
  • 2 מהתערובת שהתייצבה לגלגל בידיים לחות כדורים ולגלגלם בציפוי הקצח ותערובת עשבי התיבול הקצוצים.
  • 3 להניח על נייר אפייה ולאפות בתנור בחום בינוני נמוך כעשרים דקות.
  • 4 מיד בהוצאה לנעוץ המקל, את העגבניה רק לאחר ההתקררות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ציפויים לבחירה (סומק, קצח, שומשום, תערובת עשבי תיבול קצוצים).

ציוד נדרש: מקלות סוכרייה (בחנויות מתמחות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 11.7% 47.1% 40%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב