דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 440 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תחתיות ארטישוק ממולאות
ממולאים טעימים מאוד
  • 1 להפשיר את תחתיות הארטישוק.
  • 2 בקערה לערבב בשר טחון, כוסברה קצוצה, 5 שיני שום כתושות, 1 כפית מלח, כמון, קינמון ו- 2 כפות שמן. לערבב עד לקבלת תערובת הומוגנית, להניח בצד לספיגת טעמים.
  • 3 להכין קציצות ולמלא כל תחתית ארטישוק.
  • 4 לטבול בקמח, אח"כ בביצה ולהניח במחבת כשהקציצה כלפי מטה, לטגן בכף אחת של שמן עד להזהבה משני הצדדים. להוציא לנייר סופג.
  • 5 במידה ונשאר בשר להכין קציצות ולטגן באותו האופן.
  • 6 בסיר רחב לשים את יתרת השום קצוץ, מלח, פפריקה, כורכום, רסק עגבניות, השמן הנותר (3 כפות) והמים. להביא לרתיחה ולהכניס את התחתיות לסיר. להביא לרתיחה ולהנמיך, לבשל שעה על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים.
  • 7 להגיש עם אורז לבן.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 26.5% 26.4% 41.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב