דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 342 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הדגים
  • אמנון - 6 פילה - סה"כ (840 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • צלי הירקות
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לקוביות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
    קצוצים (עם העלים)
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • פלפל אדום - יחידה בינונית (185 גרם)
    חתוך לקוביות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לקוביות
  • עגבנייה - יחידה בינונית (172 גרם)
    חתוכה לקוביות (קשה)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פפריקה - 1/4 כפית שטוחה
  • אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון בצלי ירקות
ארוחת צהריים מושלמת
  • 1 להשרות את הדגים במלח ומיץ לימון כ- 10 דקות עד להכנת צלי הירקות.
  • 2 במחבת גדולה לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הירקות והתבלינים, לטגן תוך כדי ערבוב עד הירקות מתרככים מעט.
  • 3 להוסיף את המים בהדרגה ולסדר את הדגים על הירקות.
  • 4 להוציא קצת מהרוטב, למזוג על הדגים ולבשל כ- 15 דקות או עד הדג מוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 19.7% 57.4% 19.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב