דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פסטה איטלקי קל להכנה
סלט פשוט מושלם לאירוח
  • 1 לבשל את הפסטה ע"פ הוראות היצרן (שימו לב: מדובר על 2.5 כוסות פסטה שכבר מבושלת).
  • 2 הכנה מוקדמת: לפרוס/לחתוך לחצאים את עגבניות השרי, לפרוס דק את הפלפלים (פלפלי מיני), לחתוך לקוביות קטנות את הבצל הסגול ולקצוץ גס את העגבניות המיובשות.
  • 3 לפרוס את פטריות השמפיניון ולהקפיץ כדקה וחצי במחבת עם כפית שמן זית (עם כל הנוזלים).
  • 4 לערבב היטב את כל המצרכים בקערת הגשה נאה.
  • 5 להגיש ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת את בישול הפסטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 19.7% 14.5% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב