מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 337 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה ופופולארית
- 1 לערבב היטב את השמן עם כל התבלינים, להוסיף את העוף ולעסות היטב.
- 2 לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר כמה שעות או ללילה לספיגת הטעמים.
- 3 לחמם מחבת בכף שמן ולטגן את העוף משני הצדדים עד להשחמה על להבה נמוכה. בשלב זה - במידה והעוף מוכן אז ניתן להגיש. במידה ולא, להניח את העופות בתבנית פיירקס, לצקת 1/2 כוס מים מסביב ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן. אפשר גם לבשל על הגז בסיר עם 1/2 כוס מים, לכסות ולבשל על להבה נמוכה כ- 20 דקות או עד שמוכן.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
36.7% |
60% |
3.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב