דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות כרובית בתנור
קציצות טעימות ואהובות על כולם
  • 1 לבשל את הכרובית במי המלח, לסנן, לרסק ריסוק גס (ניתן להיעזר במזלג).
  • 2 להוסיף את הביצים והתבלינים, לערבב היטב, להוסיף את קמח החומוס ולערבב (אם העיסה יוצאת דלילה - להוסיף עוד קמח חומוס). לתת לעיסה לנוח למשך כ- 10 דקות.
  • 3 בידיים משומנות להכין קציצות בגודל הרצוי, להניח על נייר אפייה בתוך תבנית, לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום קמח החומוס ניתן להשתמש בקמח לבן (מה שיהפוך את המתכון לכזה שלא מתאים לצליאקים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 23.3% 26.8% 34.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב