דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה דלת קלוריות ברוטב פירות יער
טעימה בלי רגשות אשם (:
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 מקציפים בקערה את החלבונים והממתיק עד לקבלת קצף תפוח, יציב ורך.
  • 3 מערבבים בקערה גדולה את החלמונים, הממתיק, הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, תמצית הוניל, גרידת הלימון והקורנפלור.
  • 4 מקפלים את קצף החלבונים אל קערת החלמונים והגבינה ב- 3 פעימות.
  • 5 יוצקים את התערובת המאוחדת אל תבנית בקוטר 24-26 ס"מ, ואופים בתנור למשך כ- 10 דקות. מנמיכים את החום ל- 170 מעלות וממשיכים לאפות למשך כחצי שעה נוספת. מנמיכים שוב את החום ל- 150 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ- 15 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד לצינון מלא.
  • 6 בינתיים מכינים את רוטב פירות היער: מחממים במחבת את פירות היער עם הממתיק ומעט מים, מערבבים עם מרית למשך כ- 5 דקות על אש גבוהה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים מעט. מניחים בצד עד לקירור מלא.
  • 7 בודקים שהעוגה התקררה ומקשטים אותה מלמעלה ברוטב פירות היער.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את העוגה עם אבקת סוכר/ממתיק בצדדים (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24-26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 23.5% 36.9% 34.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב