דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקציצות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות תפוחי אדמה מטוגנות
קציצות צמחוניות שילדים אוהבים
  • 1 לרסק את תפוחי האדמה המבושלים לפירה.
  • 2 לחתוך את הביצים הקשות לקוביות ולהוסיף לפירה. לערבב, להוסיף גם את התירס, הביצים הטריות ושאר מצרכי הקציצות, ולהמשיך לערבב. אם והעיסה קשה מדי - להוסיף ביצה נוספת.
  • 3 לתת לתערובת לנוח כ- 10 דקות בצד.
  • 4 להכין קציצות בידיים משומנות, לטגן אותן בשמן עמוק ולהניח על נייר סופג.
  • 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 41.4% 11.8% 42.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב