דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקינמונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה סינבון ביתי (קינמונים)
מאפה קינמון פשוט מושלם
  • 1 לערבב במיקסר את הקמח והשמרים, להוסיף את הביצים, השמן, הסוכר, סוכר הוניל, תמצית הוניל והמים, ללוש היטב כמה דקות, להוסיף את המלח וללוש עוד דקה.
  • 2 לשמן מעט את הבצק מלמעלה ולהתפיח מכוסה למשך שעה.
  • 3 להוריד את נפח הבצק ולחלק ל- 3 כדורים.
  • 4 לרדד כל כדור בצק למלבן, למרוח חמאה מומסת ולפזר סוכר חום וקינמון.
  • 5 לחתוך את הבצק לרצועות של סנטימטר לאורך, לגלגל גלגל שייצור שושנה, להניח על עטרות נייר ולמעוך מעט (אפשר גם בתבניות מאפינס קטנות ומשומנות). להתפיח כ- 30 דקות נוספות.
  • 6 למרוח את הקינמונים בביצה מהולה במעט מים וקורט נס קפה, ולפזר עוד סוכר חום מלמעלה בעדינות.
  • 7 לאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 25 דקות עד לקבלת צבע זהוב (אני אופה בטורבו, זמן האפייה תלוי כמובן בתנור). בינתיים להרתיח את מצרכי סירופ הסוכר, לבשל כ- 2 דקות ולקרר.
  • 8 בתום האפייה להבריש את הקינמונים בסירופ הסוכר פעמיים. מתקבל סינבון קינמון פשוט מושלם - אל תשכחו להכין נס קפה בצד!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: עטרות נייר או תבניות מאפינס קטנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 19.4% 8.1% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב