דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות לפסח קלות להכנה
מי צריך לאכול מצות כשיש לחמניות כאלו בפסח?
  • 1 לערבב בקערה את המים הרותחים, הסוכר, המלח, הפלפל השחור והשמן.
  • 2 להוסיף את קמח המצות, לערבב היטב ולקרר מעט.
  • 3 להוסיף את הביצים, כל פעם ביצה עד לאיחוד מלא, וכך להמשיך את כולן.
  • 4 בעזרת ידיים רטובות לעצב לחמניות מאורכות ולהניח אותן על תבנית עם נייר אפייה. להבריש בביצה טרופה המהולה בכף המים ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה (תלוי בתנור, אני אפיתי על טורבו. הן צריכות להיות זהובות - לבדוק תוך כדי האפייה).
  • 5 מתקבלות לחמניות לפסח פשוט מושלמות!
  • 6 בתיאבון חיוך

כוס המידה בה השתמשתי היא של שתייה חמה חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 33.6% 15.9% 50.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב