דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מצות מגולגלות עם בשר
אגרול מצות עם בשר
  • 1 ממלאים קערה במים, טובלים בה מצה אחת בכל פעם למשך כ- 10 שניות ומניחים על מגבת יבשה. כך מרטיבים 10 מצות, מניחים אחת על השנייה, עוטפים ומניחים בצד כ- 40 דקות.
  • 2 מטגנים את הבצלים בשמן עד לשקיפות, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים תוך כדי הטיגון בעזרת מזלג כדי שלא יהיו גושים.
  • 3 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והכוסברה היבשה והטחונה, וממשיכים לטגן כ- 10 דקות. להוסיף את השום הכתוש, מערבבים ומקררים.
  • 4 הרכבה: חותכים כל מצה לחצי באופן שווה, כך שמתקבלים 20 יחידות. מניחים בקצה כל יחידה ממלית הבשר בנדיבות ומגלגלים לרולדה הדוקה.
  • 5 טובלים כל מצה ממולאת (רולדה) בביצים הטרופות עם המים והמלח, ומטגנים בשמן החם משני הצדדים ממש כמו שמטגנים שניצל.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אם יש מצה שהיא לא גמישה מספיק - להרטיב שוב במים ושוב לעטוף במגבת לכמה דקות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 23.4% 28.1% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב