מצרכים למתכון
263 גרם לכל המתכון
- חלה מתוקה - 2 פרוסות - סה"כ (100 גרם)
- ביצים - 2 יחידותL
- חמאה - 1/4 אריזת נייר - סה"כ (25 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
לחם טעים ומטוגן עם ביצה
- 1 מחממים 15 גרם חמאה במחבת על אש נמוכה.
- 2 עושים חורים בשתי פרוסות הלחם כך שנוכל להכניס את הביצים.
- 3 שוברים את הביצים בתוך החורים ומטגנים בערך 4-5 דקות.
- 4 בינתיים מורחים חמאה על הצדדים העליונים, הופכים בעזרת מרית מיוחדת ומטגנים עוד 3-4 דקות.
- 5 מגישים חם וממליחים לפי הטעם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
31.7% |
21.4% |
45.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב