דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

263 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחם מטוגן בביצה
לחם טעים ומטוגן עם ביצה
  • 1 מחממים 15 גרם חמאה במחבת על אש נמוכה.
  • 2 עושים חורים בשתי פרוסות הלחם כך שנוכל להכניס את הביצים.
  • 3 שוברים את הביצים בתוך החורים ומטגנים בערך 4-5 דקות.
  • 4 בינתיים מורחים חמאה על הצדדים העליונים, הופכים בעזרת מרית מיוחדת ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  • 5 מגישים חם וממליחים לפי הטעם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 31.7% 21.4% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב