דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות פריכות במרקם וטעם של בישקוטים
קלות וטעימות
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת מרקם תפוח.
  • 2 להוסיף את השמן בהדרגה ולהמשיך להקציף עוד כ- 2 דקות.
  • 3 להוסיף את הקוקוס, הקמח וגרידת התפוז, וללוש לבצק בעדינות (יוצא בצק רך ודביק, אם דביק מדי אפשר להוסיף עוד קמח לפי הצורך).
  • 4 בידיים משומנות להכין כ- 30 כדורים, להניח אותם על נייר אפייה בתוך תבנית, לשטח מעט ולפזר על כל עוגיה כמה מקלוני שקדים.
  • 5 לאפות למשך כ- 15 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 34.9% 7.8% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב