דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 543 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר אסאדו עם המון בצל ומיני תפוחי אדמה
מנה עיקרית חגיגית במיוחד
  • 1 לשטוף היטב את נתחי האסאדו ולייבש עם נייר סופג.
  • 2 לקחת סיר גדול שאפשר להניח גם בתנור, לחמם היטב על הגז ולטגן במעט שמן את נתחי האסאדו מכל הצדדים עד לצריבה.
  • 3 להוציא את האסאדו מהסיר, להוסיף את הבצל ולטגן עד לשקיפות. להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה. להוסיף את התבלינים, לטגן מעט, להוסיף את היין האדום ולערבב.
  • 4 להוסיף את נתחי האסאדו ומים עד גובה הבשר, להביא לרתיחה, להנמיך את האש, לכסות במכסה ולבשל כשעתיים (מדי פעם להפוך אותם).
  • 5 להוסיף את המלח ותפו"א, לבשל כ- 20 דקות עם מכסה ולכבות את האש.
  • 6 לקחת תבנית גדולה ועמוקה, לרפד אותה עם נייר אפייה, לסדר את נתחי האסאדו ומסביב את תפוחי האדמה. להוסיף את הנוזלים בסיר עד חצי מגובה הבשר. לסנן את הנוזלים שנשארו בסיר. את הבצל המבושל להוסיף על הבשר. להניח נייר אפייה מעל התבנית ומעל נייר כסף. לסגור היטב.
  • 7 לאפות בתנור בחום של 220 מעלות למשך כחצי שעה. להנמיך את חום התנור ל- 200 מעלות, להסיר את נייר הכסף ונייר האפייה ולהשחים מעט מלמעלה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לעשות את כל התהליך עד האפייה בתנור יום לפני. זה אפילו יותר טעים!

הערך התזונתי לא כולל את רוטב הרימונים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה בתנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 36.8% 31.3% 28.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב