דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 201 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבורקסים)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בורקס תרד וגבינות
שילוב נפלא של טעמים במילוי
  • 1 לבשל את התרד במשך כ- 3 דקות, לסנן, לקרר ולסחוט.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי המילוי ולהניח בצד.
  • 3 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק נעים ולהניח בצד כחצי שעה.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 16 כדורים (אפשר להקפיא את הכדורים וכל פעם להוציא מהמקפיא כמה שרוצים), ולתת מנוחה של כחצי שעה.
  • 5 לרדד כל כדור על שיש מקומח לגודל של פיתה, ולתת מנוחה של כ- 15 דקות.
  • 6 לקחת את הפיתה ולפתוח בעזרת הידיים (כמו בצק חצ`פורי) לעלה דק, להניח על השיש ולטפטף שמן מעל הבצק הדק.
  • 7 בקצה הפיתה לשים מתערובת המילוי, לגלגל את הבצק לצורת נחש, לסובב ולעשות איזו צורה שרוצים.
  • 8 להניח נייר אפייה על התבנית, להניח את הבורקסים, לפזר שומשום ולטפטף שמן מעל. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 21.5% 22.1% 55.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב