מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
טעימה ומרשימה בטירוף
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו. בנוסף, לעטוף את תבנית האפייה מסביב בנייר כסף (אני משתמשת בתבנית בקוטר 22 ס"מ, אך תוכלו גם בתבנית 24 ואז העוגה תהא מעט פחות גבוהה).
- 2 להניח תבנית תנור נוספת בתחתית התנור ולמזוג מים (מחצית הגובה).
- 3 להקציף את החלבונים ולהוסיף בפעמיים את הסוכר תוך כדי עד לקבלת קצף עננים (קצף לא קשה).
- 4 קערה נפרדת לערבב באמצעות מטרפה ידנית את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, אינסטנט פודינג הוניל, הקורנפלור, החלמונים וגרידת הלימון.
- 5 לקפל את קצף החלבונים אל תערובת הגבינות עד לאיחוד מלא.
- 6 לרסס מעט שמן בתחתית תבנית האפייה שלנו (רק בתחתית), למזוג את הבלילה וליישר את החלק העליון.
- 7 להניח את התבנית על רשת אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש לכ- 15 דקות בלבד. להוריד את חום התנור ל- 150 מעלות, מעבירים מתוכנית טורבו לתוכנית אפייה רגילה. להוציא מעט את הרשת ולעבור בשולי העוגה עם סכין גדולה. להכניס חזרה לאפייה בתנור למשך כ- 80 דקות (שעה ועשרים דקות).
- 8 להשאיר את העוגה בתנור כבוי למשך כשעה (לא לפתוח את דלת התנור).
- 9 להוציא את העוגה מהתנור, לצנן ולהעביר למקרר להתייצבות. מתקבלת עוגת גבינה גבוהה שאף אחד לא יכול להישאר אדיש אליה!
- 10 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר.
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 או 24 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר מעל.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
21.9% |
25.9% |
51.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב