הלחמניות הכי טעימות שיש
1. לערבל בקערת המיקסר במהירות נמוכה את כל מצרכי הבצק מלבד המלח למשך כ- 5 דקות, להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל 5 דקות נוספות.
2. להתפיח את הבצק כשעה עד להכפלת הנפח.
3. לערבב היטב את כל מצרכי המלית.
4. לחלק את הבצק לכדורים במשקל 50 גרם כל אחד, לרדד כל כדור ולמרוח במלית (להשאיר חלק מהמלית עבור הציפוי). לסגור כל עיגול בצק לכדור ולהניח בתבנית אפייה במרווחים. להתפיח עוד כחצי שעה עד להכפלת הנפח, למרוח בביצה טרופה ולפזר שומשום.
5. לאפות את הלחמניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להזהבה, להוציא מהתנור ולמרוח בשארית המלית.
6. בתיאבון