דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות שום, שמן זית ופטרוזיליה
הלחמניות הכי טעימות שיש
  • 1 לערבל בקערת המיקסר במהירות נמוכה את כל מצרכי הבצק מלבד המלח למשך כ- 5 דקות, להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל 5 דקות נוספות.
  • 2 להתפיח את הבצק כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 3 לערבב היטב את כל מצרכי המלית.
  • 4 לחלק את הבצק לכדורים במשקל 50 גרם כל אחד, לרדד כל כדור ולמרוח במלית (להשאיר חלק מהמלית עבור הציפוי). לסגור כל עיגול בצק לכדור ולהניח בתבנית אפייה במרווחים. להתפיח עוד כחצי שעה עד להכפלת הנפח, למרוח בביצה טרופה ולפזר שומשום.
  • 5 לאפות את הלחמניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להזהבה, להוציא מהתנור ולמרוח בשארית המלית.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 18.2% 15.4% 65.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב