דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות וטופו בסויה וסילאן על מצע פולנטה קרמית
מנה טבעונית צבעונית ומושלמת, צילום: עדי כהן סימן טוב
  • 1 להרתיח את המים, החלב וקרם הקוקוס עד לתחילת ביעבוע, להוסיף את קמח התירס, התיבול ושמרי הבירה, ולערבב על אש נמוכה עד שמתקבל מרקם רך, חלש וללא גושים.
  • 2 לחמם מעט שמן זית בווק, להקפיץ את הטופו, להוסיף כף אחת של רוטב סויה, לערבב, להוסיף את השעועית הירוקה, להמשיך להקפיץ כ- 2 דקות ולהוסיף גם את הבצל הסגול, הפטריות והאפונה הירוקה.
  • 3 לדלל את הקורנפלור במים, להוסיף לירקות ביחד עם 2 כפות רוטב הסויה שנותרו והסילאן. לערבב היטב, להוסיף את התרד ולהסיר מהאש.
  • 4 להגיש את הפולנטה כמצע בצלחת ומעליה את הטופו והירקות המוקפצים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. השילוב של הטופו והפולנטה מהווה חלבון מלא (שלם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 26.2% 18.7% 49.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב