דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 95 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלילות מלוחות מפנקות
גלילות טעימות לאירוח
  • 1 לשים במג`ימיקס (מעבד מזון) את הקמח, החמאה המלוחה הקרה, הסוכר, המלח, הביצים ומי הקרח.
  • 2 לאחד את החומרים. ברגע שהתגבש - לאסוף, לכסות ולקרר.
  • 3 לרדד לעלה פחות מחצי ס"מ, בין שני ניירות אפייה לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ בערך 25/40.
  • 4 לחצות את העלה לשניים לאורכו.
  • 5 למלית - חבילת ברוקומיני, רצועות גמבה בצבעים (רק לא ירוק כהה), גליל גבינת עיזים.
  • 6 לסדר לאורך, בטור, בכל מחצית ברוקומיני וגמבות לעטר בגבינת עיזים (העיקרון הוא שבכל פרוסה יהיו ירקות וגבינה), לגלגל לגלילה.
  • 7 בסכין חדה מאד לחתוך לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
  • 8 להבריש בחלב, לזרות שומשום שחור או קצח, מעט גרגירי מלח ים ולצנן.
  • 9 בינתיים לחמם תנור ל- 170 מעלות ולאפות להשחמה.
  • 10 מקסים לאירוח חלבי.
טיפ למתכון
להגיש עם משקה יוגורט קר עם זילוף שמן זית.

ציוד נדרש: מג`ימיקס (מעבד מזון).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 34.7% 13.7% 50.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב