דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 357 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • סינטה טלה - 1.5 ק"ג
    בשר צוואר כבש פרוס לסטייקים
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • תפוח אדמה - 7 יחידות בינוניות - סה"כ (1.23 ק"ג)
    פרוסים לרבעים
  • בצל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (250 גרם)
    פרוסים לרבעים
  • גזר - 3 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (348 גרם)
    פרוסים גס
  • תיבול לעוף - כף שטוחה (8 גרם)
  • פפריקה - כף שטוחה
    מתוקה
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס
  • בהרט - כפית שטוחה
  • שום - ראש
    מפורק לשיניים עם הקליפה
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קדירת סטייק צוואר כבש
פשוט מעדן
  • 1 שוטפים את הסטייקים היטב ומסננים. מחממים את השמן על אש גבוהה בסיר עם מכסה שאפשר להכניס לתנור. מנמיכים את האש וצולים את הסטייקים משני הצדדים למשך מספר דקות.
  • 2 מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והגזר, ומערבבים היטב. מוסיפים את התיבול, מערבבים ומפזרים את שיני השום השלמות. מוסיפים את המים ומערבבים.
  • 3 מכסים את הסיר ומעבירים לתנור בחום של 190-200 מעלות למשך כשעתיים וחצי עד 3 שעות.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במצרכים כתוב "סינטה טלה" ולא "צוואר" מכיוון שהערך התזונתי של "צוואר כבש" לא קיים במערכת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 30% 36.1% 30%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב