מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 357 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
פשוט מעדן
- 1 שוטפים את הסטייקים היטב ומסננים. מחממים את השמן על אש גבוהה בסיר עם מכסה שאפשר להכניס לתנור. מנמיכים את האש וצולים את הסטייקים משני הצדדים למשך מספר דקות.
- 2 מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והגזר, ומערבבים היטב. מוסיפים את התיבול, מערבבים ומפזרים את שיני השום השלמות. מוסיפים את המים ומערבבים.
- 3 מכסים את הסיר ומעבירים לתנור בחום של 190-200 מעלות למשך כשעתיים וחצי עד 3 שעות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במצרכים כתוב "סינטה טלה" ולא "צוואר" מכיוון שהערך התזונתי של "צוואר כבש" לא קיים במערכת.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
30% |
36.1% |
30% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב