דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מיני פאי תפוחי עץ
  • 1 לשים במג`ימיקס את הקמח, 200 גרם חמאה קרה, כף סוכר, רבע כפית מלח, 2 ביצים ומעט מי קרח.
  • 2 לאחד את החומרים. ברגע שהתגבש - לאסוף, לכסות ולקרר.
  • 3 לרדד לעלה פחות מחצי ס"מ, בין שני ניירות אפייה.
  • 4 לקרוץ עיגולים, להניח בתחתיות מיני פאי (עם דפנות) או תבנית גדולה שטוחה 25-30 ס"מ.
  • 5 לאפות אפייה עיוורת, כלומר להניח על הבצק שעועית ב- 160 מעלות 20 דקות.
  • 6 לשים בסיר 2 תפוחי עץ גדולים פרוסים דק לעיגולים (במנדולינה) (כל עיגול לחצות כך שמתקבלים 2 סהרונים), חצי כוס סוכר חום, רבע כפית גרגירי וניל, כפית גרידת לימון, מים 2/3 כיסוי ו- 2 כפות חמאה.
  • 7 לבשל על להבה עדינה עד לצימצום הנוזלים ולקירמול תפוחי העץ.
  • 8 לא לערבב יותר כדי לשמר את צורת תפוחי העץ. לצנן.
  • 9 הרכבת הפאי - לסדר את תפוחי העץ על התחתית בפריסטייל.
  • 10 לבנות מעט לגובה.
  • 11 להכניס לתנור בחום 170 מעלות לשיזוף יפה. זהירות, לא להגיע לאפיית יתר, כי מקורמל כבר מראש וייעשה מר.
  • 12 עם ההוצאה לאבק באבקת סוכר.
  • 13 מתחסל מיד חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 27.6% 8% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב