דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה מנומרת
עוגה יפהפייה וטעימה במיוחד
  • 1 להקציף את החלבונים במהירות גבוהה עם קורט מלח, להוסיף תוך כדי את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת להקציף את החלמונים עם הסוכר ושאר המצרכים יעד לקבלת עיסה חלקה.
  • 3 להוסיף את קצף החלבונים אל תערובת החלבונים ב- 3 פעמים בעזרת לקקן, ולקפל עד לקבלת עיסה חלקה. להשאיר בצד כ- 9 כפיות מהעיסה.
  • 4 להעביר את התערובת המאוחדת אל תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ, ולחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות + לשים בתוכו תבנית עם מים חמים.
  • 5 לחלק את 9 כפיות מתערובת העוגה שהשארנו בצד לשתי קערות קטנות, צובעים בעזרת קקאו בלגי כל תערובת כך שתיוורצנה תערובת בעלת גוון חום כהה ותערובת נוספת בעלת גוון חום בהיר. בעזרת שקית זילוף מציירים כתמים בעדינות על גבי העוגה.
  • 6 לאפות את העוגה בתנור במשך כשעה וחצי (לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה). בסיום האפייה להשאיר אותה בתנור הכבוי למשך כשעה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 18.3% 18.7% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב