דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרובית דלת פחמימה
פשטידת כרובית בקלי קלות
  • 1 לשטוף היטב את הכרובית, לבשל במשך 15-20 דקות, לסנן ולתת מעט להתקרר בטמפ` החדר.
  • 2 בקערה נפרדת בעזרת מזלג לערבב את כל המרכיבים היטב עד לקבלת בלילה ללא גושים (ניתן להוסיף מלח, פלפל שחור ותבלינים נוספים לפי הטעם).
  • 3 לקצוץ את הכרובית המבושלת לחתיכות קטנות ולהוסיף לבלילה.
  • 4 להעביר את הבלילה אל תבנית מתאימה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה לפשטידות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 51.4% 28.3% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.24 (1.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב