דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת כרובית בקלי קלות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את הכרובית, לבשל במשך 15-20 דקות, לסנן ולתת מעט להתקרר בטמפ` החדר.
  • 2 בקערה נפרדת בעזרת מזלג לערבב את כל המרכיבים היטב עד לקבלת בלילה ללא גושים.
  • 3 לקצוץ את הכרובית המבושלת לחתיכות קטנות ולהוסיף לבלילה.
  • 4 להעביר את הבלילה אל תבנית מתאימה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מתאימה לפשטידות.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אולה פוזדניאקוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)275207
חלבונים (גרם)12.47 9.39
פחמימות (גרם)64
מתוכן סוכרים (גרם)1.03 0.78
שומנים (גרם)22.62 17.03
מתוכם שומן רווי (גרם)6.87 5.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)197.89 148.98
נתרן (מ"ג)132.7199.9
סיבים תזונתיים (גרם)3.11 2.34
מים (גרם)73.2755.16
ויטמין A (מק"ג)72.9554.92
ויטמין B (מ"ג)1.571.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.230.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.20.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.910.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.6429.84
ויטמין B12 (מק"ג)0.40.3
ויטמין C (מ"ג)18.4613.9
ויטמין D (מק"ג)0.930.7
ויטמין E (מ"ג)0.510.38
ויטמין K (מק"ג)5.894.43
סידן (מ"ג)94.5571.18
ברזל (מ"ג)0.930.7
מגנזיום (מ"ג)9.196.92
זרחן (מ"ג)103.0977.61
אבץ (מ"ג)0.660.49
אשלגן (מ"ג)121.7391.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.960.72
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.730.55
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.671.26
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.561.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 51.4% 28.3% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.