דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי רועים קטוגני
פאי רועים קטוגני
פאי רועים קטוגני
מנה עיקרית מושלמת עבור קטוגנים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
  • 1 לחמם את החמאה במחבת ולטגן את בשר האסאדו הטחון גס יחד עם הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים עד למידת העשייה שאוהבים (לא לשכוח שהפאי עוד עובר אפייה בתנור).
  • 2 להעביר את הבשר לכלי מתאים לאפייה בתנור. בינתיים, לגרד את הביצים הקשות בפומפייה גסה.
  • 3 לפזר מעל הבשר שכבת שבבי פרמזן, מעל את הביצים הקשות המגורדות ומעל שוב שבבי פרמזן.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות.
  • 5 לקרר מעט ולהגיש חיוך

ציוד נדרש: כלי עגול מתאים לאפייה בגודל בינוני.

ללא גלוטן (מתאים לצליאקים), ללא סוכר (מתאים לסוכרתיים), ללא קמחי דגן/עמילן/קטניות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. המתכון כפי שהוא אינו מתאים לשומרי הכשרות. ניתן להחליף את החמאה בכל שומן אחר שמתאים לתזונה הקטוגנית וניתן גם לוותר על הגבינה.

- פרסומת -

המתכון באדיבות אולה פוזדניאקוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)522302
חלבונים (גרם)33.28 19.24
פחמימות (גרם)32
מתוכן סוכרים (גרם)1.17 0.68
שומנים (גרם)41.11 23.76
מתוכם שומן רווי (גרם)18.02 10.42
כולסטרול (מ"ג)241.76 139.75
נתרן (מ"ג)843.19487.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.45 0.26
מים (גרם)90.8652.52
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)90.4152.26
ויטמין B (מ"ג)5.393.12
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.440.26
ויטמין B3 (מ"ג)3.612.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.890.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.5917.68
ויטמין B12 (מק"ג)3.291.9
ויטמין C (מ"ג)4.912.84
ויטמין D (מק"ג)0.760.44
ויטמין E (מ"ג)0.510.3
ויטמין K (מק"ג)50.0628.93
סידן (מ"ג)204.93118.45
ברזל (מ"ג)3.241.87
מגנזיום (מ"ג)34.8620.15
זרחן (מ"ג)353.79204.5
אבץ (מ"ג)6.473.74
אשלגן (מ"ג)416.13240.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.710.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.590.34
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.691.56
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.41.39

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 52.9% 42.9% 3.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.