מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (מנה = 2 יחידות פלפלים ממולאים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 מערבבים היטב את כל מצרכי מלית הבשר.
- 2 מנקים את הפלפלים הצהובים מהגרעינים.
- 3 ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר.
- 4 מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב, יוצקים לסיר, מסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר ומביאים לרתיחה.
- 5 מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי (עד לריכוך הפלפלים).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.5% |
18.3% |
34.1% |
42.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב